Barnetrening

Barnetreningen starter opp igjen 3. September kl 1715. Passer for alle barn, gutter og jenter. Lek, moro og trening! 😄

Alder: 3. – 7. Klasse.

Meld gjerne på barnet ditt ved å sende melding eller ringe til 91695665.

Praktisk og viktig informasjon

Hei alle sprekinger! Litt viktig og praktisk informasjon – ta deg tid til å lese 👍🏼

• bruk booking systemet for å reservere plass på timene! http://www.heron.ibooking.no

• møt opp senest 5 minutter før timen og stryk deg på listen vi legger ut. Dersom ikke vil plassen bli gitt til de som står på venteliste og har møtt opp.

• husk å melde deg av timen innen 2 timer før dersom du ikkje kan møte, slik at de som står på venteliste får plass

• Nyhet! Det blir etterspurt flere 30 min sykkel på kveldstid. Mandag blir nå delt i to, der du kan kjøre økten som 30 min 18.00-18.30, el 18.30-19.00. Dersom du vil ha en 60 min sykkel melder du deg på begge.

• det er gjort noen forandringer på klokkeslett på timeplanen. Sjekk denne!

• Sport1 Etne har gleden av å gi alle medlemmer på Heron 20% rabatt! De har bredt utvalg av blant annet Hooka sko. Vis medlemskortet ditt.

• Watt test kjøres ved behov, neste går onsdag 23. januar kl. 18 med Torunn 🚴🏿‍♂️ Meld deg på! Vi henger opp lapp på korktavle der dere skriver dere på ved behov for watt test, når denne fylles opp setter vi opp my dato for test!

• det ligger en god del nøkkelkort klar til avhenting, spør når du er innom eller be oss legge det frem til deg!

• ber alle om å bruke sunn fornuft når det gjelder bekledning! Unngå å kle deg slik at andre kan oppleve det støtende eller lignende. (Vi ønsker blant annet at dere unngår tank topper som er dypt utringet framme, bak og under armer, samt kun sports bh og tights/underdel. Det er fullt lovlig å trene i singlet)

• vi innfører at kunden må ta med egen flytende kalk, det er ikke tillat med pulver kalk! Vi stiller med kalk på gruppetimer der det er behov for det .

• Puh…. det var det…. Spørsmål? Ta kontakt på Facebook eller på telefon 916 95 665 😉

Takk for at dere er en strålende gjeng som gir oss konstruktive tilbakemeldinger slik at vi kan tilnærme oss å bli det senteret dere alle ønsker å ha i nærheten 👍🏼💪🏽

Husk å booke gruppetime!

Det er viktig at dere begynner å ta i bruk vår online booking for gruppetimer!

Noen timer begynner å fylles opp, og det er sånn at de som har meldt seg på er de som får plassene.

Det er lov å «ta sjansen» på at du får plass… men vi vil anbefale at du melder deg på 🙂

Gå inn på «Booking» under «Gruppetimer». Hvis du ikke har brukernavn og passord, trykk på «hent passord».

Barnepass

Barnepassen er klar for å ta i mot deres søte små mens dere får ei økt!

Tidspunkt er foreløpig tirsdager kl 09:30- 11 og mandag – torsdag mellom 17:00-19:00.

Om en ønsker å trene andre tidspunkt, på formiddag eller andre tider, ta gjerne deres små med. De kan gjerne ligge på et teppe eller leke i kroken vår om de er store nok til det. Treningssalen vår kan også benyttes til egentrening når det ikkje er gruppetimer.

Vi ønsker også å åpne opp for barnepass på dagtid om det er ønskelig av flere.

Velkommen til ei god økt på Heron!

Test/opplæring i «group cycle»

Sett av 12. November kl. 1930 – da blir det testing/ opplæring i vårt nye spinning konsept- «group cycle» (fra Technogym). Vår instruktør vil gå gjennom hvordan systemet fungerer og kjører test på deltakerne. Denne testen må alle medlemmene ta for å få maks utbytte av systemet og for å kjøre watt- timer. Vi kjører opplegg med prosjektor, lerret og watt!

Første timen starter kl 1930 og neste blir satt opp 20.30. Vi kjører test og kort spinning time slik at alle får prøve ut hvordan det fungerer! (NB ta med mobil også!!)

Meld deg på testingen på Facebook. Ordinær time utgår denne dagen. Ta gjerne med ditt eget pulsbelte om ønskelig. KOM AN- dette blir knall!

Mor og barn-trim

🌸VELKOMMEN TIL MOR OG BARN TRENING MED GPS HELSE PÅ HERON TRENINGSSENTER🌸

Kurset består av variert trening med fokus på bekkenbunn, mobilitet, styrke og utholdenhet. Et fint springbrett for deg som ønsker å komme i gang med trening etter fødsel, uansett tidligere aktivitetsnivå.

HVEM KAN MELDE SEG PÅ?
Treningen passer for alle, da øvelsene kan tilpasses, men må være minst 4 uker etter vaginal fødsel og 6-8 uker etter k-snitt. For de som har smerter/plager er trening viktig. En telefonkonsultasjon vil skje før treningen begynner.

NÅR OG HVOR?
6 ukers kurs, hver tirsdag fra 13 nov – 18 des, kl 11:00-12:30 på Heron Treningssenter. Babyen er hjertelig velkommen på trening og det er rom for bleieskift, amming og en pust i bakken under øktene.

HVA KOSTER DET?
6 ukers kurs: 1500,-

HVEM ARRANGERER KURSET?
Det er kiropraktor Linzi Howell Prytz som holder kurset. Hun er avdelingsleder for mor og barn ved GPS Helse Aksdal og Raglamyr. Hun har over 10års erfaring i behandling og trening for gravide/barsel. Hun er personlig trener og har sin andre mastergrad i kvinnehelse og pediatri, der hennes hovedoppgave handlet om trening for gravide/barsel.

HVOR KAN JEG MELDE MEG PÅ?
Ta kontakt: aksdal@gpshelse.no eller 51731200 avd. Aksdal for påmelding. Ta gjerne kontakt dersom du har noen spørsmål 🌸 Velkommen!

45176635_296228954326719_7190137873297833984_n.jpg

Kampanje!

Hiv deg på og prøv ut Heron nå!! Student, kun kr. 698,- og ordinært, kun kr. 998,- (kr. 100,- i tillegg for lån av kort- depositum, ordinær pris for 2 mnd – 1380,-).

Kampanje ut året, uten binding!

Gjelder fra mandag, 22. Oktober.

Velkommen til oss!!💪

Ta kontakt via vår Facebook-side eller 91695665 om du er interessert!

Booking av gruppetimer

For å være med på gruppetimer, må du melde det på via vårt bookingsystem. Link til bookingsystemet finner du under gruppetimer – booking.

Du kan melde deg på gruppetimer fra 4 dager til 30 minutter før timen starter. Dersom du har meldt deg på time, må du avbooke senest 2 timer før dersom du ikke skal på timen likevel.

Det er viktig at alle melder seg på gruppetimer for å sikre seg plass til timen!

Hvis du ikke har brukernavn og passord for å booke time – trykk på «hent passord» og følg instruksene videre!

Det er fullt mulig å møte opp på timer selv om du ikke har meldt deg på, men dersom timen er full er det de som har meldt seg på som får plass.