Våre ansatte

Eigere av Heron treningssenter: Linzi H. Prytz, Ingunn Vikse, Thomas Solberg og Jon Erie Prytz.

Ingunn Vikse

Deleier, daglig leder, PT, instruktør
Ingunn Vikse har en bred erfaring innen trening og instruksjon. Hun har siden 2001 arbeidet som instruktør innen styrke, høgpuls, Fight Club og Bosu. Hun har også sertifisering i Zumba og Crossfit. I tillegg er hun Personlig trener og har drevet mye med veiledning både i grupper og en til en.
Ingunn har arbeidet for både private aktører i Oslo, ”UrbanX” og ”Work Out”, og hos større kjeder som ”Spenst” i Sandefjord. Siden 2009 har hun vært daglig leder, fitness instruktør og personlig trener på Albatross. Siden 2014 har hun også vært eier av Albatross Fitness. Fra oktober 2018 er hun i tillegg deleier og daglig leder for Heron treningssenter.
Idrett og trening er en livsstil for Ingunn. Hun har selv vært aktiv friidrettsutøver og har studert idrett ved Norges Idrettshøgskole. Hun er utdannet treningsveileder, Personlig trener og Fitness instruktør ved Norges Idrettshøgskole.

Torill Halleraker

torill

Instruktør: sykkel og styrke
Torill er utdannet sykepleier. Hun har også idrett grunnfag, samt Aktivitet og Helse fra folkehøyskole.
Torill har drevet aktivt med volleyball fra barneskole og til hun var godt voksen. Hun har også erfaring som volleyballtrener i ulike klubber, samt turninstruktør for barneparti i Sola og i Haugesund turnforening. Torill har vært aktiv på treningssentre siden 1997.
Har hovedsaklig spinningtimer, og vikarierer på noen styrketimer og frisklivstrening.

John Tore Mølstre

Personlig trener
John Tore har personlig trener utdannelsen sin fra National Academy of Sports Medicine (NASM) i California, USA. Han har en bred idrettsbakgrunn med både volleyball og fotball og har drevet aktivt styrketrening i 8 år.
John Tore gikk på Haugesunds Toppidrettsgymnas (HTG) så trening har alltid hvert en bit av hverdagen hans. I 2014 bestemte han seg for å ta en utdannelse innen personlig trening og hadde observasjons praksis innen NCAA division 2 som styrke og kondisjonstrener. Med spesialisering innen endring av kroppssammensetning, styrketrening og økning av sportslige prestasjoner.

Line Remøy Bertelsen

39109214_625215531212619_2718964291234430976_n

Instruktør
Line jobber til daglig hos Knutsen OAS shipping som innkjøper. Hun er utdannet økonom.

Line har jobbet på Elixia på Lillehammer og på Spenst i Halden. Her har hun jobbet som treningsveileder og hatt forskjellige gruppetimer som styrke med stang, spinning og har hatt vikartimer på de fleste gruppetimer.

Line har vært profesjonell skikjører, og er 3 ganger norgesmester i halfpipe på ski.


Nina JH Matre

Instruktør

Nina er utdannet sivilingeniør, etter 15 år i oljebransjen valgte hun å bli lærer. Å være i aktivitet er noe som er viktig for Nina og høsten 2018 starter hun på personlig trener utdannelse ved Norges idrettshøyskole.

Fotball har vært idretten til Nina i oppveksten. Hun har bodd ni år i Stavanger, der var hun aktiv på treningssenter, trente kick boxing ved Kampsport Instituttet og trente yoga på Yoga Yoga. Ski og friluftsliv har hun drevet med siden hun var liten.


Christina Bakken

Instruktør

Christina er ei aktiv 3 barns mor som er glad i friluftsliv og trening. Hun er utdannet barne -og ungdomsarbeider, har vært Zumba instruktør siden 2012, og stortrives med det. Christina er er ei sosial dame som bidrar mye til lokalsamfunnet i Tysvær, og har vært leder for allidrett i Tysværvåg, fotballtrener og leder for ungdomslag. Hun er også kreativ, og positiv med glimt i øyet. Christina er instruktør i Zumba, styrke, og barne- og ungdomstimer.


Stine Vindenes

Instruktør

Stine er utdannet som personlig trener ved Norges Idrettshøyskole og fysioterapeut ved Høgskulen på Vestlandet. Som tidligere svømmer på nasjonalt toppnivå har trening alltid vært en stor del av hverdagen til Stine. Hun har flere års erfaring som gruppeinstruktør og personlig trener, og brenner for å kunne være med på å inspirere andre til en aktiv hverdag. Hennes filosofi er at trening er for alle, uansett alder og nivå. Selv trives hun med variert aktivitet og trening, både styrke og kondisjonstrening, fjellturer og svømming.


Inger Marie Vikse

Personlig trener

Inger Marie er utdannet som frisør, men har de to siste årene jobbet som personlig trener på fulltid. Hun er utdannet som personlig trener ved AFPT – Akademiet for personlig trening. Inger Marie har også utdannelse som instruktør i kondisjon og koreografi ved Norges idrettshøyskole. Hun har flere ulike sertifiseringer innen gruppetrening. Selv liker hun å være aktiv innen forskjellig trening og ridning. Inger Marie brenner for å motivere og inspirere, samtidig som hun er opptatt av teknikk trening.


Renate Leppers

Instruktør

Renate kommer fra Nederland. Hun flyttet til Norge i 2018. Renate har økonomiutdannelse, er veldig glad i et aktivt liv og elsker sport. Det startet med ski, noe hun holdt på med i mange år, og hun er også sertifisert instruktør innen skisporten.

Etter hvert startet hun med spinning, og tok instruktør utdannelse i 2011. Videre har hun tatt flere kurs, blant annet styrke/ puls og yoga. Hun har instruert i mange år i Nederland.

Renate er veldig entusiastisk og energisk, noe hun elsker å videreføre til sine kunder og medlemmer.


Sandra Brynjelsen

Instruktør og PT

Sandra har en Bachelorgrad i ernæringsfysiologi fra Bjørknes Høyskole, og er sertifisert personlig trener og treningsinstruktør ved Scandinavian Academy of Fitness Education. Hun har en allsidig treningsbakgrunn og har drevet aktivt med løping og styrketrening i mange år. Hun har arbeidet som personlig trener siden 2014 og har også en variert erfaring som gruppetreningsinstruktør innen styrke og kondisjonstrening. Hun har fokus på trygg, effektiv og variert trening, og er opptatt av at en skal oppleve mestring og treningsglede.