Våre ansatte

Eigere av Heron treningssenter: Linzi H. Prytz, Ingunn Skåden, Thomas Solberg og Jon Erie Prytz.

Ingunn Skåden

Deleier, daglig leder, PT, instruktør
Ingunn Skåden har en bred erfaring innen trening og instruksjon. Hun har siden 2001 arbeidet som instruktør innen styrke, høgpuls, Fight Club og Bosu. Hun har også sertifisering i Zumba og Crossfit. I tillegg er hun Personlig trener og har drevet mye med veiledning både i grupper og en til en.
Ingunn har arbeidet for både private aktører i Oslo, ”UrbanX” og ”Work Out”, og hos større kjeder som ”Spenst” i Sandefjord. Siden 2009 har hun vært daglig leder, fitness instruktør og personlig trener på Albatross. Siden 2014 har hun også vært eier av Albatross Fitness. Fra oktober 2018 er hun i tillegg deleier og daglig leder for Heron treningssenter.
Idrett og trening er en livsstil for Ingunn. Hun har selv vært aktiv friidrettsutøver og har studert idrett ved Norges Idrettshøgskole. Hun er utdannet treningsveileder, Personlig trener og Fitness instruktør ved Norges Idrettshøgskole.

Torill Halleraker

torill

Instruktør: sykkel og styrke
Torill er utdannet sykepleier. Hun har også idrett grunnfag, samt Aktivitet og Helse fra folkehøyskole.
Torill har drevet aktivt med volleyball fra barneskole og til hun var godt voksen. Hun har også erfaring som volleyballtrener i ulike klubber, samt turninstruktør for barneparti i Sola og i Haugesund turnforening. Torill har vært aktiv på treningssentre siden 1997.
Har hovedsaklig spinningtimer, og vikarierer på noen styrketimer og frisklivstrening.

Inger Marie Vikse

Personlig trener

Inger Marie er utdannet som frisør, men har de to siste årene jobbet som personlig trener på fulltid. Hun er utdannet som personlig trener ved AFPT – Akademiet for personlig trening. Inger Marie har også utdannelse som instruktør i kondisjon og koreografi ved Norges idrettshøyskole. Hun har flere ulike sertifiseringer innen gruppetrening. Selv liker hun å være aktiv innen forskjellig trening og ridning. Inger Marie brenner for å motivere og inspirere, samtidig som hun er opptatt av teknikk trening.


Sandra Brynjelsen

Instruktør og PT

Sandra har en Bachelorgrad i ernæringsfysiologi fra Bjørknes Høyskole, og er sertifisert personlig trener og treningsinstruktør ved Scandinavian Academy of Fitness Education. Hun har en allsidig treningsbakgrunn og har drevet aktivt med løping og styrketrening i mange år. Hun har arbeidet som personlig trener siden 2014 og har også en variert erfaring som gruppetreningsinstruktør innen styrke og kondisjonstrening. Hun har fokus på trygg, effektiv og variert trening, og er opptatt av at en skal oppleve mestring og treningsglede.