PT

Er du interessert i litt veiledning for treningen din?

Personlig trener kan brukes ved alle anledninger, enten du er ny i treningsbransjen eller du er erfaren og bare trenger ny inspirasjon. Personlig trener kan hjelpe deg på veien til å nå dine mål, hva enn treningsmålet ditt måtte være.

Ta kontakt for bestilling av time!

Ingunn Vikse: 916 95 665
Priser

1 time: 550 kr

10 klipp: 5000 kr

Pt-medlemskap (2 pt-timer inkludert i måneden): 1400 kr pr. mnd)

Våre personlige trenere:
Ingunn Vikse

Ingunn Vikse har en bred erfaring innen trening og instruksjon. Hun har siden 2001 arbeidet som instruktør innen styrke, høgpuls, Fight Club og Bosu. Hun har nå også sertifisering i Zumba og Crossfit. I tillegg har hun drevet med Personlig trening og veiledning både i grupper og en til en.
Ingunn har arbeidet for både private aktører i Oslo, ”UrbanX” og ”Work Out” og hos større kjeder som ”Spenst” i Sandefjord. Siden 2009 har hun vært daglig leder, fitness instruktør og personlig trener på Albatross. Siden 2014 har hun også vært eier av Albatross Fitness. Fra oktober 2018 er hun i tillegg deleier og daglig leder for Heron treningssenter.
Idrett og trening er en livsstil for Ingunn. Hun har selv vært aktiv friidrettsutøver og har studert idrett ved Norges Idrettshøgskole. Hun er utdannet treningsveileder, Personlig trener og Fitness instruktør ved Norges Idrettshøgskole.
John Tore Mølstre

John Tore har personlig trener utdannelsen sin fra National Academy of Sports Medicine (NASM) i California, USA. Han har en bred idrettsbakgrunn med både volleyball og fotball og har drevet aktivt styrketrening i 8 år.
John Tore gikk på Haugesunds Toppidrettsgymnas (HTG) så trening har alltid hvert en bit av hverdagen hans. I 2014 bestemte han seg for å ta en utdannelse innen personlig trening og hadde observasjons praksis innen NCAA division 2 som styrke og kondisjonstrener. Med spesialisering innen endring av kroppssammensetning, styrketrening og økning av sportslige prestasjoner.
Inger Lise Vikse

Inger Marie er utdannet som frisør, men har de to siste årene jobbet som personlig trener på fulltid. Hun er utdannet som personlig trener ved AFPT – Akademiet for personlig trening. Inger Marie har også utdannelse som instruktør i kondisjon og koreografi ved Norges idrettshøyskole. Hun har flere ulike sertifiseringer innen gruppetrening. Selv liker hun å være aktiv innen forskjellig trening og ridning. Inger Marie brenner for å motivere og inspirere, samtidig som hun er opptatt av teknikk trening.

Sandra

Sandra har en Bachelorgrad i ernæringsfysiologi fra Bjørknes Høyskole, og er sertifisert personlig trener og treningsinstruktør ved Scandinavian Academy of Fitness Education. Hun har en allsidig treningsbakgrunn og har drevet aktivt med løping og styrketrening i mange år. Hun har arbeidet som personlig trener siden 2014 og har også en variert erfaring som gruppetreningsinstruktør innen styrke og kondisjonstrening. Hun har fokus på trygg, effektiv og variert trening, og er opptatt av at en skal oppleve mestring og treningsglede.