Beskrivelse av gruppetimene

MRL

Basisøvelser for mage, rumpe og lår.

4 x 4

Kombinasjon av styrke og puls-trening i sal. Fire minutters arbeidsøkter.

Vinyasa/ styrke

En god fysisk time med fokus på pust og bevegelse. Vi jobber med styrke, fleksibilitet, balanse og har fokus på frigjøring av stramme muskler rundt bryst, skuldre og hofter. Pulsen vil øke, som gjør godt for hjertet vårt.

Yang Yin Yoga

Yang – Første del er fysisk og vi jobber dynamisk med pust og bevegelse. Solhilsen danner utgangspunktet og vi har fokus på kjernemuskulatur, balanse, styrke, smidighet og pusteteknikker.

Yin – vi holder stillingene lenger (3- 5 min), for å komme dypere inn i bindevevet. Vi ønsker å skape et rom i kroppen og gi slipp på spenninger.

«Pust og bevegelse»

Dette er for deg som ønsker å bli bedre kjent med kroppen din. Vi går gjennom pust, bevegelse og styrke. Målet er å bruke pusten som en veileder til å finne balansen mellom aktivitet og hvile. Når vi lytter til hvordan vi har det, blir det lettere å gjøre gode valg for godt liv. Da blir det samtidig lettere å akseptere livet slik det er akkurat nå. Avsluttes med avspenning og meditasjon.

Bungeetrening

En time med mye moro, svette og latter. Man jobber aktivt sammen to og to, i Bungee strikken. Passer for alle nivå, store, små, kvinner, menn, nybegynnere, mosjonister, elite. Kommer du alene på treningstimen, finner instruktøren alltid enn partner til deg.

HIIT-trening

30 minutts høyintensitets intervalltrening med bruk av kroppsvekt. Enkel, effektiv og gøy time!

Step/styrke

Enkle kombinasjoner på step for å få opp pulsen, med basis styrkeøvelser imellom.

Bodypump

Styrketrening for hele kroppen med lette til moderate vekter og mange repetisjoner.

Yoga-kurs

Yoga-kurs med Linda Breistig er i gang, med full klasse. Kurset baseres på en kombinasjon av Hatha yoga (fysisk og dynamisk), Yin Yoga, mindefulness og Qi Gong. Gjennom økt kroppsbevissthet, styrke og bevegelighet lærer du deg å være til stede i øyeblikket, få balanse i kroppen og en større forståelse av forholdet mellom kropp og sinn.

Det vil bli flere muligheter for å melde seg på kurs – mer informasjon om tidspunkt vil bli lagt ut på hjemmesiden og på facebook.

Bootcamp (m/ tabata);

Militærprega øvelser m/ tabata og crossfit inspirasjon. Jobbes mye sammen i par. Tabata vil si at en jobber 20 sek og har 10 sek pause, en tabata runde er 8 x 20sek/ 10sek. Hardt, men gøy!

Full pakke;

Timen deles opp i tre bolker; ca 15 min oppvarming/puls, ca 20 min styrke m/stang og avsluttes med mage/rygg(core) og uttøy.

Timene kan variere etter instruktør, men økten tar for seg basis styrke for hele kroppen i tillegg til å inneholde minst en pulstopp. Timen skal passe for alle, og belastningen bestemmer du selv. Timen varer fra 40-50 min.

Zumba/ core;

Latin inspirert dansetime til litt annerledes og morsom musikk. Basic step og ulike kombinasjoner. Her har me det gøy!! Avslutter timen med litt enkel mage/ rygg trening.

Sykkel;

Sykkteltimer, både 45, 50 og 60min lengde. Ulike timer med både intervaller og styrketråkk. Timer med mulighet for watt tråkk og puls måling. «Group cycle»-konsept.

Sykkel/ styrke;

30 min sykkel/ 30 min funksjonell styrke i sal. Passer for alle.

Høgpuls;

Fokuset er å få hjertepumpen i gang, korte pauser hvor e kjører enkle styrkeøvelser med kroppsvekt. Hjelpemidler; step/ matte.

Omnia

Sirkel trening, hvor det jobbes i stasjoner. Styrke/ puls. Nytt konsept!

Vi legger opp til 2 ulike nivå- «nybegynner» og «athletic». Tidsintervaller fra 30-60 sek!

Omnia kjøres ofte med 8 ulike øvelser, i 1-3 runder.
Omnia move

Ulike bevegelsesøvelser i sirkel. Passer alle, men er mest rettet mot de som ikke har trent så mye før. Timen innebærer basisøvelser der en jobber med store muskelgrupper på tidsintervaller på 30-45 sekunder. Timen inneholder både styrke og puls.
Omnia athletic

Rettet mot de som har trent en del før, men som ønsker å pushe seg selv og komme ut av komfortsonen. I timen jobbes det både individuelt og i par. Sirkeltreningen tar for seg store muskelgrupper, med tidsintervaller på 30-60 sekunder. Timen inneholder både styrke og puls.
Omnia express

Time som tar max 30 minutter. Kjøres gjerne etter andre timer, slik at kroppen allerede er varm.

Jungle sport slynger

Kommer i løpet av november.

«Godt voksen»
Gruppetime for dei litt eldre. Blanda gruppe med alt fra friske og spreke til de med ryggplager, vondt i bein, kols m.m.

Passer alle og øvelser legges til rette for hver enkelt.

WOD-workout of the day!

Ulike intensive/ effektive styrke/ puls økter. Ulike variasjoner av øvelser.

Nytt opplegg hver gang- overraskelser på øvelser/ tidsintervaller/opplegg.

Bodyflow

En yoga-basert time, hvor du bøyer og strekker gjennom en serie av enkle yogaøvelser med elementer av Tai Chi og Pilates. Pusteteknikk er en del av øvelsene, og instruktør vil alltid vise alternativer for de som ikke har prøvd dette før. Du vil gjennom timen styrke hele kroppen, og vil etter timen føle deg rolig og sentrert.

Timen passer alle!

Core 35

Fokus mage, rygg og stabilitet. Her benyttes blant annet ball. Passer alle!

Pop-up

Lørdags timen- varierer fra uke til uke, ulike timer fra planen.