Beskrivelse av gruppetimene

Crossmix;

En time med fokus på styrke i kombinasjon med puls. Det kan være en wod/ bootcamp/tabata o.l. Her kan du presse deg til det ytterste om du har dagen. Tempo/ innsats legger du opp til selv!

BUNGEE TRENING

En time med mye moro, svette og latter. Man jobber aktivt sammen to og to, i Bungee strikken. Passer for alle nivå, store, små, kvinner, menn, nybegynnere, mosjonister, elite. Kommer du alene på treningstimen, finner instruktøren alltid enn partner til deg.

HIIT-trening

30 minutts høyintensitets intervalltrening med bruk av kroppsvekt. Enkel, effektiv og gøy time!

Bootcamp (m/ tabata);

Militærprega øvelser m/ tabata og crossfit inspirasjon. Jobbes mye sammen i par. Tabata vil si at en jobber 20 sek og har 10 sek pause, en tabata runde er 8 x 20sek/ 10sek. Hardt, men gøy!

Full pakke;

Timen deles opp i tre bolker; ca 15 min oppvarming/puls, ca 20 min styrke m/stang og avsluttes med mage/rygg(core) og uttøy.

Timene kan variere etter instruktør, men økten tar for seg basis styrke for hele kroppen i tillegg til å inneholde minst en pulstopp. Timen skal passe for alle, og belastningen bestemmer du selv. Timen varer fra 40-50 min.

Sykkel;

Sykkteltimer, både 45, 50 og 60min lengde. Ulike timer med både intervaller og styrketråkk. Timer med mulighet for watt tråkk og puls måling. «Group cycle»-konsept.

Sykkel/ styrke;

30 min sykkel/ 30 min funksjonell styrke i sal. Passer for alle.

Omnia

Sirkel trening, hvor det jobbes i stasjoner. Styrke/ puls. Nytt konsept!

Vi legger opp til 2 ulike nivå- «nybegynner» og «athletic». Tidsintervaller fra 30-60 sek!

Omnia kjøres ofte med 8 ulike øvelser, i 1-3 runder.
Omnia move

Ulike bevegelsesøvelser i sirkel. Passer alle, men er mest rettet mot de som ikke har trent så mye før. Timen innebærer basisøvelser der en jobber med store muskelgrupper på tidsintervaller på 30-45 sekunder. Timen inneholder både styrke og puls.
Omnia athletic

Rettet mot de som har trent en del før, men som ønsker å pushe seg selv og komme ut av komfortsonen. I timen jobbes det både individuelt og i par. Sirkeltreningen tar for seg store muskelgrupper, med tidsintervaller på 30-60 sekunder. Timen inneholder både styrke og puls.
Omnia express

Time som tar max 30 minutter. Kjøres gjerne etter andre timer, slik at kroppen allerede er varm.

Jungle sport slynger

Kommer i løpet av november.

«Godt voksen»
Gruppetime for dei litt eldre. Blanda gruppe med alt fra friske og spreke til de med ryggplager, vondt i bein, kols m.m.

Passer alle og øvelser legges til rette for hver enkelt.

WOD-workout of the day!

Ulike intensive/ effektive styrke/ puls økter. Ulike variasjoner av øvelser.

Nytt opplegg hver gang- overraskelser på øvelser/ tidsintervaller/opplegg.

Core 35

Fokus mage, rygg og stabilitet. Her benyttes blant annet ball. Passer alle!

Pop-upTime som varierer og plukkes ut fra de ulike timene på planen

Dans/puls for alle

Dansetimer med inspirasjon fra aerobic/zumba/enkel dans. Legges opp enkelt og instruktør viser ulike steg /kombinasjoner slik at timen skal passe for de fleste

Slyngetrening

30/40 minutt trening med slynge i sal. God trening med for indre muskulatur/core.